9.10.2018 zahájení studia Genových klíčů v Šumperku

posted in: Akce, Aktuality | 0

Letos na jaře vznikl v Šumperku společný projekt s názvem Akademie sebepoznání jako platforma pro lektory z různých odvětví a směrů sebepoznání. Tento společný projekt sdružuje jednak ty, kteří v Šumperku již delší dobu působí a obohacují tuto lokalitu svým nadáním, nabízejí své služby a vyšlapávají si svou originální cestu, jež dalším lidem může pomoci ukázat nové horizonty. Platforma nabízí rovněž prostor lektorům, kteří do Šumperka občas zavítají a přinášejí s sebou velmi zajímavé projekty či aktivity. Akademie je ve svých začátcích a letos na podzim zahajuje svou činnost nabídkou různých jednorázových kurzů a seminářů, ale i kontinuálního studia několika disciplín. 

V rámci společného projektu jsme zařadili do nabídky i studium Genových klíčů. Máte tedy možnost se přidat ke studiu přímo zde, v podhůří Jeseníků. 

 

Na začátku října proběhne úvodní setkání skupiny, která bude v průběhu půlročního studia Genových klíčů společně objevovat mnohé zapomenuté pravdy života, rozjímat nad jeho jednoduchými principy a postupně odhalovat svůj hologenetický profil. Cílem je vytvořit intimní prostor, ve kterém budeme moci kontemplovat nad jednotlivými tématy genových klíčů a sdílet své zkušenosti. Během půlročního studia se mohou účastníci naučit základní orientaci v systému Genových klíčů, ale především si zvolí svůj vlastní přístup k této knize tak, aby ji mohli samostatně používat. 

Následná setkání se budou konat 1× za 14 dní vždy v úterý podvečer od 17 do 20 hodin.

Další informace a možnost přihlášení najdete zde: http://www.akademiesebepoznani.cz/genove-klice-2/

Skupina je již naplněna, přihlašování ukončeno.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *