Tým Richarda Rudda v Praze

posted in: Akce, Aktuality | 0

Blíží se červnové setkání s autorem knihy Genové klíče. A protože do Prahy dorazí s Richardem Ruddem také jeho tým, ráda bych vás seznámila s jeho osazenstvem. Jsou to všechno velmi milí lidé, se kterými jsem se osobně setkala při různých příležitostech. Pomáhají nejen organizačně, ale jsou především lidskou podporou. Důvodem, že se vydávají na evropskou tour, je také to, že mají příležitost se spolu setkat. Každý z nich totiž žije v jiné zemi. 

Richardovou pravou rukou je Anton Saxton, který udržuje v provozu veškeré technické zázemí, webové stránky, software na generování profilu.

Tanmayo Lawson se věnuje Genovým klíčům v Austrálii a s Richardem připravuje webináře pro ambasadory. 

Sally Middleton žije ve Skotsku a má na starost organizační záležitosti ryze praktických rozměrů.

Midi Berry pochází ze Spojených států a má roli poradkyně.

 

Dnes vám napíšu trochu více o Midi Berry. Je spisovatelkou, poradkyní, filantropkou a hlavně skvělou ženou. Je zakladatelkou Gene Keys Society (neziskové sdružení). Poznala jsem ji osobně v Rumunsku na jednom workshopu věnovanému Venušině sekvenci a nyní ji potkávám  na on-line pravidelných schůzkách skupiny překladatelů a nakladatelů Genových klíčů z různých zemí. Vzala na sebe roli komunikátora mezi naší skupinou a ústředím v Anglii. Je to vlastně poprvé v životě, kdy zažívám v pracovním prostředí velmi otevřenou komunikaci nad jakýmikoli úkoly, ale i problémy, na které narážíme. Za poslední čtyři roky jsem se naučila jaké to je, když se může vyslovit názor a to, co má kdo srdci, jaké to je, když ho ostatní vyslechnou bez nějakých připomínek a poté se dojde k přirozenému vyústění. Chce to ale řádnou dávku trpělivosti, protože máme všichni tendenci tlačit na výsledek. Taky jsem se naučila v tomto prostředí říct si o to, co potřebuji. Midi hraje v této skupině důležitou roli a vždy, když dochází ke konfliktu, umí uznat každou ze stran a celkem dobře vytušit, co se v lidech odehrává. Její slovo vždy situaci vyjasní a odlehčí. Pokud totiž člověk nevysloví a nevyjádří to, co v rámci celku zastává, pak se ani celek nepohne k vytouženému cíli. Na druhou stranu vím, že pokud se buduje takovýto typ spolupráce, musí se počítat i s jistými přehmaty, zdouhavějším procesem dohody a riskem zranitelnosti. Nicméně výsledek stojí za to. Nemá to nic společného z řízením ze shora, ani naprostým bezvládím. Gene Keys je společný projekt a to doslova.

Jsem ráda, že se Midi připojí na Richardovu tour po Evropě. Je zvědavá, jak Genové klíče využíváme a vůbec, jak to u nás chodí. Midi pracovala v mnoha zemích, zná hodně kultur a nějaký čas pracovala dokonce na Slovensku, po našem rozdělení.
 
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *